Wie zijn wij en waar staan wij voor


Als het er echt om gaat dan treffen mensen elkaar al sinds mensenheugenis op een open plek in het bos. Mensen die echt iets met elkaar willen delen, verzamelen zich altijd rondom hout. De Germanen, de Kelten, ze kwamen meestal bij elkaar rondom een speciale boom. Nu nog speelt de mooiste tijd van het jaar zich rond een boom af. En zeg eens eerlijk, zit je zelf ook niet het liefst aan die mooie houten tafel als je met vrienden samenkomt?


Houthentiek woongenot

van Leijen Houtwerken creëert daarom ‘houthentiek’ woongenot. Dit betekent niet alleen dat wij gespecialiseerd zijn in interieurafwerking op maat, maar ook dat wij bij voorkeur lokaal hout gebruiken. Uit het Gooi dus; Gooisch hout! Het allerliefst vertellen wij je ook nog waar de boom heeft gestaan die wij voor jouw project hebben gebruikt. Een groter thuisgevoel bestaat er volgens ons niet. Het wonen en de omgeving gaan op die manier namelijk volledig in elkaar op.


Mijn naam is Roy van Leijen, ik ben getrouwd en vader van twee prachtige meiden. Ik woon in Bussum en heb een passie voor hout. Na een mooie sportcarrière in het rugby, waarin ik in Zuid-Afrika heb mogen spelen en voor het Nederlandse team uit heb mogen komen, ben ik begonnen aan het werkzame leven. Ik ben werktuigbouwkundig onderlegd maar mijn passie bleef altijd bij het hout. Daarom heb ik in 2018 besloten mijn bedrijf op te starten en te doen waar ik gelukkig van word: werken met hout!

Samenwerken doe ik graag met lokale ondernemers. De passie voor hout zit in de familie dus regelmatig werk ik ook samen met mijn neven Mark en Jos van Leijen. Met vrienden werken vind ik ook erg leuk, zoals met Christos.

Hello I am Christos Coutoulacos. Born in Brussels, I was raised in English and Greek by my parents whilst going to school in French. For the biggest part of my life, I have been in the hospitality industry, in various countries. It is there that are learned many skills on maintenance, construction and repair, as in many cases, the waiting time for a technician was much too long. A couple of years ago, I decided to start my own company: Sigma Techniek.

Sigma being the Greek letter that represents the sum, and the sum of all things will create the outcome desired. I specialize in electrical work and plumbing, although I am also familiar with the many other construction skills.

Roy and I have known each other for quite some years now through the passion of rugby and about a year ago started collaborating.

With our skills, knowledge and network, we are able to provide a full service to any projects.

Check ook de socials